Verhuur

Beperkt budget voor grote investeringen, een defect aan het huidige systeem of eerst ‘proefdraaien’ met een bepaald type temperatuur- of klimaatkast? Huren is de oplossing. Wij hebben verschillende testapparatuur beschikbaar voor verhuur. Tevreden over de kast? Na de huurperiode zijn er mogelijkheden voor overname.

Voordelen van huren
Waarom een klimaatkast of klimaatkamer huren bij Hielkema Testequipment? Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rij:
• Snelle levering
• Lage kosten
• Zelf de periode kiezen; voor korte of lange termijn
• Hoogwaardige en gebruiksvriendelijke apparatuur
• Supervisie door engineers van Hielkema Testequipment

Kom testen in ons testlab

Eenmalig een bepaalde test uitvoeren? Of biedt de eigen werkvloer geen ruimte voor een temperatuurkast of klimaatkast? U bent van harte welkom om te komen testen in ons testlab. in Uden. U vindt hier verschillende testsystemen voor het uitvoeren van uw klimaat- of temperatuurtest, waaronder drie grote walk-in klimaatkamers. Het uitvoeren van deze testen kan in eigen beheer gedaan worden of samen met ons.

Bel of mail voor meer informatie
Meer weten over ons testlab of de mogelijkheden voor het huren van een testsysteem? Neem dan contact met ons op via 0413 – 25 52 43 of mail naar info@hielkematest.nl

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail!

Nieuw veld