Droogovens

Onze temperatuur ovens van het merk Binder en Espec zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Welke oven het meest geschikt is voor uw toepassing, hangt onder meer af van uw product, de gewenste opwarmsnelheid, het gewenste temperatuurbereik en de benodigde capaciteit. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan ovens of laat u direct adviseren door een van onze medewerkers.

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail!
 • Espec ovens
  De geavanceerde ovens van Espec met programmaregeling zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waarbij een hoge en uniforme temperatuur vereist is.
 • Espec Clean Room Ovens
  Clean room oven voorzien van HEPA filter voor warmtebehandeling, drogen of bakken van producten in een schone clean room omgeving.
 • Espec Vacuüm Ovens
  Geavanceerde vacuüm ovens van Espec met gebruiksvriendelijke programmaregelaar. Met name geschikt voor de chemische-, luchtvaart-, voedsel-, cosmetica- en farmaceutische-industrie
 • Binder Vacuüm Ovens
  De Binder vacuüm oven valt op door zijn homogene temperatuurverdeling tijdens het droogproces. Bovendien kunnen de legplaten eenvoudig in de gewenste positie worden geplaatst.
 • Binder Ovens
  Eenvoudige ovens in verschillende maten, verkrijgbaar met natuurlijke of geforceerde convectie.

Nieuw veld