Thermal Shock kasten

Voor het uitvoeren van een thermal shock test (ook wel schok test genoemd) kan gebruikt gemaakt worden van een thermal shock kast. Een thermal shock kast zorgt voor extreem thermische spanningen op uw product, doordat het product binnen korte tijd blootgesteld wordt aan hoge en lage temperaturen. Hielkema levert al ruim 25 jaar thermal shock systemen van het merk Espec binnen de Benelux. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan thermal shock kasten of laat u direct adviseren door een van onze medewerkers.

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail!
 • Espec Compact Elevator Thermal Shock Chamber
  Compacte thermal shock kast met krachtige prestaties voor het uitvoeren van shock testen op kleine producten.
 • Espec Damper Type Thermal Shock Chamber
  De geavanceerde thermal shock kast uit de TSA-serie maakt het mogelijk om thermische shocken te creëren op uw product, zonder dat deze beweegt of van richting veranderd.
 • Espec Large Elevator Thermal Shock Chamber
  Deze twee-zone thermische shock kast is ontwikkeld om aan de belangrijke internationale standaarden voor thermische schok testen te voldoen. Een modificatie tot +300°C is ook mogelijk!
 • Espec Liquid-to-Liquid Thermal Shock Chamber
  De Espec TSB (liquid-to-liquid) shock kast zorgt voor een hogere mate van stress op het product, doordat de temperatuurwisseling plaatst vindt via een vloeistof.

Nieuw veld