Testfaciliteit

Moet u een korte test uitvoeren en heeft u niet de geschikte apparatuur? Heeft u geen ruimte meer op uw eigen werkvloer? Is er te weinig budget voor grote investeringen?

Testfaciliteit
Onze testfaciliteit in Uden beschikt over verschillende klimaattestsystemen. Van snelle temperatuurwisselkasten tot klimaatkasten voor constante condities tot hoge temperatuur ovens en Thermal shockkasten. Al deze systemen kunnen bij ons op locatie gehuurd worden voor een korte periode van een dag tot lange periodes tot zelfs een jaar.

Wij kunnen de volgende testen uitvoeren:

● Constante temperatuur en/of vocht testen
● Temperatuur en/of vocht wissel testen
● Thermal shock testen

Indien gewenst kunnen wij vooraf een kalibratie (1 of 9-punts) voor u uitvoeren op de gewenste condities. U ontvangt dan van ons een kalibratierapport met certificaat.
Nadat de test is afgelopen ontvangt u van ons een meetrapport met daarin de volledige temperatuur (en luchtvochtigheid) registratie gedurende uw test. Deze ontvangt u van ons via de e-mail, aangeleverd in een Excel-bestand.

U kunt uw testen bij ons uitvoeren in eigen beheer, samen met één van onze medewerkers of het geheel via ons laten verlopen. Enkele voordelen voor u zijn:

● Gemak
● Voordelig testen (zonder certificering);
● Bespaar ruimte en tijd;
● Direct starten;
● Advies.

Liever een klimaattest uitvoeren bij u op locatie? Dan kunt u één van onze testsystemen huren.

Klimaatkamer huren
Naast onze standaard testsystemen beschikken wij ook over 3 grote walk-in klimaatkamers. Deze klimaatkamers zijn uitermate geschikt voor het testen van grote en zware producten onder verschillende (extreme) klimaatomstandigheden. Ook wanneer u meerdere producten tegelijk wilt testen of conditioneren is een klimaatkamer huren ideaal.
U kunt een klimaatkamer huren per dag of voor langere periodes aan één stuk. Aan het einde van de huurperiode ontvangt u van ons een meetrapport met daarin de volledige registratie van temperatuur (en luchtvochtigheid) van uw test. De klimaatkamers staan vast opgesteld in onze testfaciliteit in Uden.

Klik hier voor de specificaties van onze klimaatkamers.

Contact
Meer weten over de mogelijkheden van ons testlab of de verhuur van klimaatkamers? Neem dan gerust contact met ons op.