About Espec

In de wereld van de klimaatsimulatie testsystemen is Espec (vroeger Tabai Espec), een zeer gerenommeerde naam. Het Japanse bedrijf werd in 1947 opgericht en heeft zich sindsdien opgewerkt tot één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van temperatuur- en klimaatsimulatie testsystemen. Van kleine klimaatkasten voor het testen van printplaten tot aan grote klimaatkamers voor het testen van complete voertuigen, Espec beschikt over een zeer breed assortiment aan testsystemen voor verschillende toepassingen.
De testsystemen van Espec worden met name ingezet binnen de automobiel-, elektronica- en luchtvaartindustrie. Binnen deze markten worden hoge gebruikerseisen gesteld aan producten. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid zijn hier van essentieel belang. Dit vraagt ook om hoogwaardige en betrouwbare testsystemen.
Hielkema Testequipment B.V. levert al ruim 25 jaar testsystemen van Espec aan bedrijven uit de meest innovatieve branches binnen de Benelux en Scandinavië. Ook kunnen wij het onderhoud verzorgen, kalibraties uitvoeren, onderdelen leveren of zelfs modificaties maken aan bestaande systemen.